Itt a legjobb #mannequinchallenge videó mára*

Hacsak nem egy barlangban, vagy egy elhagyatott űrbázison töltötted az elmúlt pár hónapot, akkor bizonyára tudod mi az a 'Mannequin Challenge'-nek hívott újabb kihívás-őrület, ami a népszerű videómegosztókon tombol és jó néhány kreatív megoldás is született már eddig a témában. Ha mégsem: csupán annyi a lényege, hogy viaszbábúvá meredt társaságokat filmeznek le. Te pedig tátott szájjal bámulod ;)

Mint ezt a videót, ami egy kínai történelmi sorozat forgatásán készült:

(Az Oh My General c. drámát jövőre vetítik, Ma Si Chun és Sheng Yi Lun-al a főszerepben. A sztori egy női hadvezér és egy herceg szerelmét dolgozza fel, Ju Hua Shan Li regénye alapján.)

S ha már Kína tájékán és a filmeknél járunk, megjegyzendő, hogy az első viaszbábú jelenetek közt debütált 2001(!!!)-ben a Shaolin Soccer (Üsd, vágd, focizzál!) c. hong kong-i akció-vígjáték egyik jelenete, noha akkor még nem volt ennyire trendi a "lefagyás" ;) A film viszont igen.

És ha ennyi nem lett volna elég, íme egy Donnie Yen verzió:

---------------------------------------------------------------

* Természetesen csak a magyar srácok videója után, akik elkészítették a 'hajléktalan kiadást', görbe tükröt állítva ezzel jelenkori társadalmunknak...

-----------------------------------------------------------

Ha tetszett a poszt, segítheted munkánkat azzal, hogy követed oldalunkat - köszönjük!